Wasabi Web presenterar

2 Snickare

2 Snickare

Kundcase

2 Snickare är ett byggföretag med stor lokalkänsla inom Uppsala – och Stockholmsregionen. Med över 15 års erfarenhet i bagaget erbjuder de tjänster som omfattar ombyggnad, renovering, nybyggnad och även bygglovshantering. Verksamheten har kunder som innefattar både privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Med en lång erfarenhet och goda samarbeten med underleverantörer kan verksamheten erbjuda total- och generalentreprenad. Dessutom går alla garantier och all kommunikation via 2 Snickare för att optimera kundupplevelsen.

Utmaning

Under den inledande workshopen definierades en del punkter som behövde uppnås för att nå målet med nysatsningen – få fler förfrågningar av byggprojekt. En viktig del  i processen var att få fram känslan av den personliga sevicen som 2 Snickare erbjuder sina kunder. De ville även förmedla och visa på den höga tillgängligheten de tillhandahåller. Designen behöver tydligt framhäva hur processen fungerar, priser med rot-avdrag samt de olika tjänsterna som erbjuds. Rankingen på Google önskas öka för att synliggöra webben, och bli det självklara valet för potentiella kunder i lokalområdet.

2 Snickare lösning

Wasabi Web lanserade en ny webbplats till 2 Snickare med tilltalande design. Med en välfylld och användarvänlig webb, hamnar fokus numera på kundupplevelsen. Funktioner som offertförfrågningar, tydliga kontaktuppgifter och öppettider främjar verksamhetens kundförfrågningar. För att nå ut till så många kunder som möjligt gjordes en grundlig SEO-analys för att optimera deras synlighet. Driften av webbsidan kommer löpandes skötas av Wasabi Web som en smidig säkerhet. 

Resultat

Med hjälp av Wasabi Webs lösning har 2 Snickare fått en ny webbsida med en personlig touch. Den nya sidstrukturen har förenklats baserat på kundresan. Byggföretaget uppfattas som lokala och webben är perfekt att hänvisa till som informationsbank för kunder och potentiella kunder. SEO-analysen har ökat trafiken till webben från sökmotorer som Google, och maximerar den tilltalande webbens kundförfrågningar.

  • Ny webbplats producerad av Wasabi Web
  • Efterfrågade nya funktioner
  • SEO-resultat

Intresserad?

Klicka nedan för att kontakta webbyrån Wasabi Web för att skapa motsvarande produktion som 2 snickare.

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt