Wasabi Web presenterar

Maxim Teatern

Maxim

Kundcase

Maxim Stockholm är en kulturell mötesplats som erbjuder en bred och varierad scenkonstupplevelse. Här samlas människor för att uppleva allt från teater, musik och dans till samtida debatter och evenemang som utmanar och engagerar. Med ett starkt fokus på inkludering och aktuella samhällsfrågor strävar Maxim efter att vara en dynamisk kulturscen för alla – där varje besök blir en berörande och minnesvärd upplevelse. För en komplett kväll finns även möjligheten att besöka deras mysiga bistro, perfekt för en måltid antigen före eller efter kulturupplevelsen.

Utmaning

När Maxim hörde av sig till webbyrån Wasabi Web inför en workshop och nysatsning med en ny webbplats, stod de inför några utmaningar. En av dessa var att de verkligen ville spegla den dynamiska och inkluderande kulturupplevelse som Maxim erbjuder. De behövde även hitta en lösning på en tydlig struktur som gjorde det enkelt för besökare att hitta information om aktuella evenemang och boka biljetter. Maxim behövde en digital plattform som inte bara lockade besökare utan också effektivt konverterade dem till biljettköpare.

Maxim

Lösning

Wasabi Web skapade en helt ny, användarvänlig webbplats som fångade Maxims dynamiska kulturutbud och inkluderande atmosfär. Den nya webbplatsen designades med en tydlig struktur och enkel navigering, så att besökarna snabbt kan hitta information om aktuella evenemang och boka biljetter smidigt. Genom att integrera en modern bokningsfunktion och ett mer visuellt tilltalande gränssnitt, säkerställde vi att webbplatsen inte bara reflekterar Maxims varumärke, utan också en digital samlingsplats som visar upp deras utbud och engagemang.

Resultat

Resultatet blev en modern och engagerande webbplats som speglar Maxims unika varumärke och kulturella bredd. Den nya sidan ger en smidig upplevelse för besökarna, med tydlig navigering, enkel bokning och en visuell identitet som fångar Maxims dynamiska och inkluderande kulturutbud.

1679043832850
Har erfarenhet från arbete med flera olika webbyrårer och är otroligt imponerad av Wasabis upplägg. Att ge alla kunder tillgång till uppdateringar och alla verktyg ger en full kontroll samtidigt som supporten är snabb och professionell vid behov. Transparensen och tillgängligheten gör Wasabi till ett utmärkt val för alla som söker en pålitlig webbyrå.
Johanna Carlberg
Marknads- och kommunikationschef

Utmärkelser & Media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter så kontaktar vi er så snart vi kan.

Obligatorisk