Wasabi Web presenterar

ICA Citybutikerna

ICA Citybutikerna

Kundcase

ICA Citybutikerna består av fyra olika butiker runt om i Borås, med placering i Knalleland, centrum, Brämhult och Fristad. Samtliga butiker har generösa öppettider, öppna varje dag mellan kl. 7 och 23, och har en gemensam prissättning. Även om sortimentet kan variera något beroende på butikens storlek, strävar man efter att hålla det så enhetligt som möjligt. Egenproducerade varor som färskt bröd, lunchrätter och konditorivaror levereras dagligen mellan butikerna från den butik där produktionen sker. Dessa produkter är även en del av det omfattande sortiment som finns tillgängligt för catering.

Utmaning

När ICA Citybutikerna kontaktade Wasabi Web stod de inför en utmaning med att effektivisera och synliggöra sitt breda cateringutbud. Med fyra olika butiker runt om i Borås, varav varje butik har olika storlekar och sortiment, behövde de en lösning som kunde samla och tydligt presentera deras cateringprodukter på ett lättillgängligt sätt. De ville också förbättra den digitala upplevelsen för kunderna, så att beställningar av egenproducerade varor, som färskt bröd och luncher, kunde hanteras smidigare mellan de olika butikerna.

ICA Citybutikerna

Lösning

För att möta ICA Citybutikernas behov utvecklade Wasabi Web en skräddarsydd lösning genom deras tjänst WW Catering, som är designad för att göra e-handel av catering både enkel och effektiv. Med den nya plattformen samlade vi ICA Citybutikernas hela cateringutbud på ett och samma ställe, vilket underlättade för kunder att beställa från alla fyra butiker, oavsett var de befann sig. Tack vare lösningen och den mobilvänliga designen gjorde det lätt för kunder att snabbt hitta och beställa produkter direkt från sin telefon eller dator. Dessutom underlättade det nya systemet effektiviteten hos butiken och för personalen.

Resultat

Resultatet blev en förbättrad kundupplevelse där ICA Citybutikernas kunder enkelt kunde beställa catering direkt online, vilket ledde till en ökad försäljning och effektivare beställningsprocess. Genom WW Catering-lösningen kunde butikerna nu hantera fler beställningar utan att kompromissa med kvaliteten eller servicenivån. Kunderna uppskattade särskilt hur smidigt det var att navigera sortimentet och beställa med några få klick, vilket stärkte ICA Citybutikernas position som en ledande leverantör av catering i Boråsområdet.

Utmärkelser & Media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter så kontaktar vi er så snart vi kan.

Obligatorisk