Wasabi Web presenterar

SMASH!

SMASH!

Kundcase

SMASH! är det perfekta aktivitetscentret för alla åldrar. De erbjuder ett brett utbud av roliga aktiviteter, från shuffleboard och biljard till karaokerum. Deras äventyrsgolf imponerar med unika, kreativa banor som både utmanar och underhåller, medan arkadspelen ger besökarna en extra adrenalinkick. Det finns även möjlighet att boka in 3- och 5-kamp, vilket passat perfekt för en fartfylld AW med kollegorna. Dessutom erbjuder de olika paketlösningar som gör det enkelt att kombinera aktiviteter, tävling och gemenskap – allt under samma tak.

Utmaning

Under den första workshopen identifierade vi tillsammans flera utmaningar som behövde lösas för att bygga en stark digital närvaro. Eftersom konceptet var nytt i Sverige, var målet att positionera SMASH! som det självklara valet för alla som söker en mix av aktiviteter och vill umgås i en avslappnad miljö. För att uppnå detta behövdes en genomtänkt digital strategi som kunde nå rätt målgrupp. Webbplatsen måste spegla den dynamiska upplevelse som erbjuds, samtidigt som webben skulle vara användarvänlig och optimerad för att omvandla besökare till bokningar.

SMASH

Lösning

Wasabi Web utvecklade en strategi för att skapa en användarvänlig och visuellt tilltalande webbplats som effektivt lyfter fram SMASH breda aktivitetsutbud. Genom att integrera enkla bokningsfunktioner, skräddarsydda paketlösningar och en stark visuell identitet, hjälpte vi SMASH att stärka sin digitala närvaro och attrahera potentiella besökare. Dessutom utformades en omfattande marknadsföringsplan som inkluderade AI-bilder, marknadsföring via SEO, sociala medier och Google Ads – för ökad trafik och fler bokningar.

Resultat

Tack vare den helhetslösning Wasabi Web levererade har SMASH! nu en attraktiv och välfungerande webbplats som lockar många besökare. Med en kraftfull digital marknadsföringsstrategi på plats, har de starka förutsättningar att både öka varumärkeskännedomen och driva fler bokningar.

medarbetare-isabella-2-283x300-1
Wasabi Web är fantastiska och alltid varit super nöjd med allt de levererar och deras bra samarbetsförmåga. Rekommenderar starkt.
Isabella Gjersvold
Sälj & eventkoordinator

Utmärkelser & Media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter så kontaktar vi er så snart vi kan.

Obligatorisk