Wasabi Web pressenterar

Klasskontot

Klasskontot

Kundcase

Klasskontot erbjuder en enkel och engagerande lösning för skolklasser som vill tjäna pengar. Med ett varierat sortiment som sträcker sig från smakrika godsaker till praktiska produkter och trendiga accessoarer, finns något för alla. Genom att samarbeta med pålitliga leverantörer garanterar de kvalitetsprodukter till rimliga priser, vilket gör det lättare för klasser att snabbt nå sina insamlingsmål. Med över två decennier av erfarenhet har de utvecklat en smidig och rolig process som gör att elever och föräldrar kan fokusera på det roliga – att nå sina mål och skapa oförglömliga minnen.

Utmaning

När Klasskontot kom till Wasabi Web ville de börja om från början. En ny, uppdaterad grafisk profil och bygga ett starkt varumärke för nya ”Klasskontot” stod i fokus. Webbplatsen skulle vara fräsch, rolig och enkel att navigera. Samtidigt skulle sajten driva in affärer och spegla den erfarenheten verksamheten redan besatt från tidigare år inom branschen.

Klasskontot

Lösning

Wasabi Web skapade en lösning som positionerade varumärket som det självklara valet för skolklasser i alla åldrar. Genom att utveckla en SEO-optimerad enkel och användarvänlig webb, där premiumprodukter presenterades som i en webbshop, medan försäljningen sköttes via offert och kontrakt. En tydlig steg-för-steg-guide och orderöversikt förenklade processen ytterligare. Trovärdigheten stärktes genom tidigare samarbetspartners och positiva kundrecensioner, vilket byggde förtroende för varumärket. Med den nya grafiska profilen skapades ett visuellt tilltalande intryck som förmedlar kvalitet och premiumkänsla.

Resultat

Den nya webben lanserades och Klasskontot är numera en användarvänlig och professionell plattform som förenklar försäljningsprocessen för skolklasser. Med tydlig navigering, handplockade produkter är klasskontot det självklara valet för klasser som vill tjäna in pengar till deras nästa äventyr. Den förnyade webbplatsen ökade inte bara trovärdigheten utan bidrog även till fler avslutade affärer och ett starkare varumärke.

1708079235530
Wasabi Web har gjort ett fantastiskt jobb med vår grafiska profil och SEO-anpassade hemsida. De förstod vår vision direkt och levererade en snygg, modern och användarvänlig lösning. Vi är supernöjda och rekommenderar dem starkt!
Evelina Raffolt

Utmärkelser & Media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter så kontaktar vi er så snart vi kan.

Obligatorisk