Prodaxa Consulting – Längre

Vad gjorde webbyrån?

KUNDENS BEHOV

Under vintern 2012 kontaktades Webbyrån utav Prodaxa Consulting AB för att ta fram deras nya webbplats. Prodaxa Consultings affärsidé är att hjälpa organisationer identifiera och implementera verksamhetseffektivisering och att utbilda och leda verksamhet på konsultbasis. Magnus har tidigare arbetat på industriföretag, konsultföretag, universitet, ideella organisationer och inom många olika teknikområden som IT, kemi, bioteknik/life science och mekanisk konstruktion. Webbyrån tillgavs förtroendet att ta fram en komplett webblösning för företaget, med anpassning för surfplattor och smartphones. Då Prodaxa bedriver en konsultverksamhet var det viktigt att exponera vad bolaget löser för typer av problem.

WEBBYRÅNS LÖSNING OCH UTFÖRANDE

Webbyråns mål med webbplatsen var att skapa nya kunder åt Prodaxa via hemsidan. Såhär uttryckte sig kunden om samarbetet med webbyrån i samband med lanseringen utav webbplatsen.

”Prodaxa Consulting kontaktade webbyrån Wasabi Web för att modernisera och förnya företagets webbplats. Vi har haft ett lättsamt och smidigt samarbete där webbyrån lyckats bra med att anpassa sig till en kund med mycket pressat arbetsschema, där det är svårt att hitta tider för möten eller att talas vid över telefon. Man har också lyckats bra med målet att förnya webbplatsen och ge den en modernare och mer användarvänlig design.”

Magnus Axelsson – Seniorkonsult / Ägare, Prodaxa Consulting

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange dina kontaktuppgifter
så kontaktar vi dig så snart vi kan

Obligatoriskt