Niclas Eriksson på Wasabi Web

Niclas Eriksson – Head of Customer Relations

Wasabi Web är ett relativt ungt företag, något som också avspeglar sig i den låga medelåldern på kontoret. Att formera ett fungerande team är däremot många gånger en balansakt mellan kombinationen ungdomligt driv och beprövad erfarenhet. Niclas står ofta för det sistnämnda på webbyrå. Med sin digra branschbakgrund som konsult bidrar Niclas genom sin roll som supportansvarig med ovärderliga lärdomar till sitt yngre garde. Niclas gör sitt yttersta för att kundtjänsten ska fungera som en trygg punkt för kunder som har brådskande frågor eller stött på problem. En slags spindel i nätet.

När Niclas stämplar ut från ett pass på webbyrån så betyder det inte att arbetsdagen är slut. Förutom att han utan minsta tillstymmelse till klagosång varje morgon pendlar från utkanten av Gävle till Uppsala uppvisar Niclas en outtröttlig törst efter ny kunskap. Vid sidan av jobbet ägnas majoriteten av tiden åt fortbildning inom IT-området.

C, C++, C#, PHP/MySQL, Javascript, Ajax & XML, HTML (HTML5/XHTML) & CSS är ett urval av de program-/scriptspråk som Niclas behärskar och har utbildat sig i!

Övrigt om Niclas:

Går internt under smeknamnet ”Nikillah” (cred: Henrik Steen).

Bli kontaktad