David Cetinkaya på Wasabi Web

David Cetinkaya – Front-end Developer

Att upptäcka sitt personliga kall är inte alltid den lättaste av livsuppgifter. David Cetinkaya inledde sin yrkesbana som gymnasielärare i historia och samhällskunskap. Livet som lärare hade förvisso sina positiva sidor, men David upplevde samtidigt att han inte fick utlopp för sin sprudlande kreativitet.

Lyckligtvis är slumpens inverkan helt avgörande ibland. I samband med ett digitalt läromedelsprojekt (Flippad Historia) med sina dåvarande elever kom David i kontakt med kodandet och även indirekt med Wasabi Web. Kärlek vid första ögonkastet har sällan varit en mer träffbar beskrivning. Vi på Wasabi Web är oerhört glada över att vi dagligen kan ta del av Davids smittande passion för programmering och breda kompetens inom både front- och back-end utveckling.

Om vi inte finner honom vid sin vanliga arbetsplats bredvid design-Björn är han i regel i kast med att pedagogiskt föra sin kunskap vidare till en annan kollega. En gång lärare, alltid lärare.

Ett urval av de projekt som David varit inblandad i: Visit UAE, Svensk e-identitet, Ramlösa Kvarn, Lillskär m.fl.

Övrigt om David:

Kamperar tillsammans med Joel Gustafsson om titeln som webbyråns enda kompletta full-stack utvecklare. Har rivalitet uppstått? Ja.

Bli kontaktad