Webbyråns kunder

Lakritsroten

Vi fick i uppdrag att ta fram en ny e-handel och digital marknadsföring för en av Sveriges främsta distributörer av lakrits – Lakritsroten. Vi är stolta att nu få redovisa resultaten.

Detta är andra gången jag anlitar Wasabi Web. Vårt första projekt var för Telenor Arena 2013. Det projektet resulterade i en ökning av försäljning på 59%. När jag tog över ansvaret för Lakritsroten var valet av webbyrå lätt. Resultatet denna gång är en försäljningsökning på 105 % och en Google-Adwords ROI på över 400% – Svårt att klaga!

  • Erik Dahlén
  • Beställare, Telenor Arena & Lakritsroten

Ökad naturlig omsättning på e-handeln på 107%
Ökad Adwords-försäljning med en ROI på 417%

VisitUAE - Apollo

Resejätten Apollo kom till oss med en vision om en ny, flerspråkig hemsida fylld med kreativ funktionalitet och en unik design. Tillsammans med detta levererade vi content marketing och en strategi för sociala medier. Resultatet blev ett av våra bästa verk!

Vi på Apollo kommer att stärka vår digitala närvaro inom utvalda resmål. Det känns verkligen bra att vi tagit in Wasabi Web som digital helhetsleverantör. Vi är väldigt glada att kunna presentera det här samarbetet och det känns som att Wasabi Web är precis rätt partner för oss!

  • Clara Lindqvist
  • Commercial Partner Manager hos Apollo

“Det känns verkligen bra att vi tagit in Wasabi Web som digital helhetsleverantör.”

Visste du att vi erbjuder färdigpaketerade webblösningar?
Besök vår showcase sida och testa WW platform
Se WW Platform
Google Rating
4.8
Bli kontaktad