Webbyrå i stockholm & uppsala

Vill du öka din digitala närvaro & försäljning?

Vi är en digital helhetsleverantör. Lämna över de digitala bitarna i Wasabi Webs händer. Så kan ni koncentrera er på det ni är bäst på: er egen verksamhet. Samtidigt som Wasabi ökar er synlighet och försäljning.

Så går det till när du samarbetar med oss

1. Mål

1. Mål

Webbproduktion, utbildning, film, copywriting eller digital marknadsföring. Ni formulerar under en workshop i samråd med oss vilka mål som ska uppfyllas med projektet. Vi lyssnar och kommer med förslag.

2. Budget & Analys

2. Budget & Analys

Utifrån dessa mål analyseras vilka specifika lösningar och budgetunderlag som krävs för att uppnå målbilden och leverera det resultatet ni vill ha. Vi håller en kontinuerlig kontakt redan från uppstartsfasen.

3. Return on investment

3. Return on investment

Förarbetet säkerställer att Wasabi Web kan uppnå sin huvuduppgift – det vill säga att lägga grunden för att ni alltid får avkastning på lagd investering. En snygg webb, film eller säljande texter är något ni får på köpet!

Gör som över 300 nöjda kunder – öka era digitala resultat!

Vi låter våra kunder ha ordet

Detta är andra gången jag anlitar Wasabi Web. Vårt första projekt var för Telenor Arena 2013. Det projektet resulterade i en ökning av försäljning på 59%. När jag tog över ansvaret för lakritsroten.se var valet av webbyrå lätt. Resultatet denna gång är en försäljningsökning på 105 % och en Google-Adwords ROI på över 400%Svårt att klaga!

 • Erik Dahlén
 • Beställare, Telenor Arena & Lakritsroten

Det känns verkligen bra att vi tagit in Wasabi Web som digital helhetsleverantör. Vi är väldigt glada att kunna presentera det här samarbetet och det känns som att Wasabi Web är precis rätt partner för oss!

 • Clara Lindqvist
 • Commercial Partner Manager, Apollo

Vi valde Wasabi Web för att de är engagerade och har på kort tid visat sig vara en webbyrå med väldigt stor kompetens inom området konvertering. Ett viktigt område i arbetet kring en webbshop. Sedan lansering har vi ökat antalet kunder med 346% och ökat insamlade medel med 88 % 

 • Leif Bergström
 • Kommunikations- och insamlingschef på Frälsningsarmén

Webbyråns utmärkelser

Wasabi är prisvinnare i utmärkelsen Årets Unga Företagare i Sverige. Motiveringen från Juryn bestående av representanter från Nyheter 24-gruppen, Driva-Eget och Företagarna löd – En uppstickare inom webbutveckling med stark fokus på sina kunders digitala helhetslösningar. Företaget har vuxit snabbt och och har i dag ett tiotal medarbetare i Stockholm & Uppsala.

 • Årets Unga Företagare i Sverige 2014
 • Företagarna

Wasabi Web AB har fem år i rad tilldelats Soliditets rating AA, betyget innebär att företaget idag överträffar 92% av sin bransch inom områden som långsiktighet, trygghet och skötsamhet. Vill man göra säkra affärer så garanterar vi att Wasabi Web är ett av de absolut bästa valen, både för dig som kund och för dig som leverantör.

 • Bisnode Kredit
 • (F.D AAA Soliditet AB)​

Företagarna utsåg Wasabi Web till vinnare av Årets Samhällsinsats 2016 för CSR-projektet “Årets UF-Företagare” – ett stipendium instiftat av Wasabi för att främja entreprenörsskapet bland unga. I juryn för stipendiet sitter bl.a Thomas Sonesson (fd ägare av Gallerix) med representanter från Svenskt Näringsliv, Relation o Ung Företagsamhet.

 • Årets Samällsinsats 2016
 • Företagarna

Vi är din digitala helhetsleverantör

Vi är Wasabi Web – en flerfaldigt prisbelönad digital webbyrå i Stockholm, Uppsala & Gävle vars huvudfokus är att skapa webbproduktioner och digital marknadsföring som ökar företags & organisationers intäkter. Vi lever och andas konvertering. Vi finns till hands för alla typer av företag och organisationer som har ambitionen att på något sätt omvandla sina digitala kanalers besökare till kunder.

Kort och gott, som en digital helhetsleverantör klarar vi av det mesta som rör den digitala sfären. 

Varför bör ni välja Wasabi Web som er digitala partner? 

 • För att vi levererar webb, e-handel och digital marknadsföring av absoluta toppklass som ökar er return on investment.
 • Eftersom vi har kunskapen att genomföra alla delar av projektet in-house slipper ni sprida ut marknadsföring, SEO och andra bitar på flera separata aktörer. Något som effektiviserar processen och ger en bättre slutprodukt.
 • Även efter lansering behöver ni knappt lyfta ett finger. Vi sköter all drift och hosting av sajten och skyddar sajten från externa hot.
Google Rating
4.8
Bli kontaktad