WSP - Hållplatsen – Längre

Vad gjorde webbyrån?

WSP – KUNDENS BEHOV

WSP bildades 1970 i London och har sedan växt genom förvärv av företag i Europa och USA. I augusti 2012 förvärvade det kanadensiska bolaget GENIVAR samtliga aktier i WSP och de två koncernerna WSP Group och GENIVAR slogs samman. Idag är WSP ett bolag med över 300 kontor med 15.000 medarbetare varav 2.500 medarbetare finns i Sverige. WSP Sverige har på egen hand en årlig omsättning på 2,5 miljarder. Under våren 2013 blev vi på webbyrån Wasabi Web kontaktade utav Fredrik från WSP Sverige där vi anlitades för webbproduktionen gällande ett av deras kundprojekt inom hållbar stadsutveckling.

WEBBYRÅNS LÖSNING OCH UTFÖRANDE

Projektet kallades för Hållplatsen där webbyråns uppdrag bestod utav grafisk formgivning, design av logotyp, kravställning, konceptutveckling och programmering. Stort fokus lades på en originell och kreativ webblösning med rolig och avancerad funktionalitet på webbplatsen. Resultatet blev en responsiv webbplats byggd i WordPress med hög användarvänlighet.

”Vi har beställt sajten Hållplatsen.nu där vi har haft stora krav på såväl gränssnitt som nyskapande funktioner. Wasabi Web upplever vi som en lagom stor webbyrå med både stor kunskap och förmåga till innovativa lösningar. Inte minst av allt har de anställda ett genomgripande engagemang i sitt arbete och bryr sig verkligen om att få till en bra produkt.”

Fredrik – WSP Sverige

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt