Upplands Lack & Kök – Längre

Vad gjorde webbyrån?

KUNDENS BEHOV

Webbyrån Wasabi Web fick återigen förtroendet att ta hand om företaget Upplands Lack & Köks kompletta webblösning. Webbplatsen producerades responsiv med stöd för surfplattor, smartphones och datorer. Webbyrån Wasabi Web har varit anlitade av Upplands Lack & Kök tidigare, så vi hade en rätt bra insikt om vad kunden behövde. Kundens behov var framförallt att göra det enklare för besökarna att hitta prisuppgifter om deras produkter, samt att ha en inbjudande ton på webbplatsen som visar på att dom gärna blir kontaktade om förfrågningar på större jobb, där dom även gör husbesök.

WEBBYRÅNS LÖSNING OCH UTFÖRANDE

Webbyråns mål med webbplatsen var att öka Upplands Lack & Köks försäljning via webben i form av ett ökat engagemang på deras kontaktformulär. Det vi på webbyrån Wasabi Web gjorde för att åstadkomma det uppsatta målet var att skapa en tydlig CTA (Call to action) på hemsidan, som ledde in besökaren på önskat segment. Utöver en rad grafiska förbättringar så passade vi även på att anpassa hemsidan efter surfplattor och telefoner via tekniken Responsiv Design. Såhär uttryckte sig kunden om samarbetet med webbyrån i samband med nylanseringen utav webbplatsen:

”Det här är tredje gången vi anlitar webbyrån Wasabi Web och vi är lika nöjda som alltid. På ett professionellt sätt erbjuder dom oss en service utöver det vanliga, och förser oss med en produkt som imponerar på våra kunder. Vi är supernöjda och kan varmt rekommendera denna webbyrå.”

Stefan Uddfalk – Grundare, Upplands Lack & Kök AB

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt