Tilltugg – Längre

Vad gjorde webbyrån?

KUNDENS BEHOV

Webbyrån Wasabi Web fick under vintern 2013 förtroendet att ta fram en ny grafisk identitet med komplett webblösning för smartphones, surfplattor och datorer för tapasbaren Tilltugg i Uppsala. Då webbyrån tidigare hjälpt medlemmar i ledningen med andra projekt blev vi ett självklart val även för tapasbaren Tilltugg. Då Tilltugg är ett ställe som värnar om sina stamgäster ville dom med den nya webbplatsen skulle visa att dom återinvesterar i verksamheten genom att belöna sina trogna gäster. Stor fokus lades på det grafiska arbetet på webbplatsen, då tapasbaren Tilltugg är lika mycket av en visuell upplevelse som kulinarisk.

WEBBYRÅNS LÖSNING OCH UTFÖRANDE

Målet för hemsidan var helt enkelt att presentera Restaurangen på ett unikt och spännande sätt som kändes tilltalande för både deras stamgäster såsom nya gäster. För att uppnå målet vi på webbyrån satte upp tillsammans med vår kund så skapade vi en ny grafisk profil för deras webbplats, med tydliga retro-influenser som skulle matcha med restaurangens fysiska inredning. Såhär uttryckte sig Johan Larsson, delägare på Tilltugg, om samarbetet med webbyrån:

”Att jobba med webbyrån Wasabi Web blev för oss en ytterst positiv upplevelse. Wasabi Webs arbete genomsyrades utav professionalism och seriositet, samtidigt som de var väldigt lyhörda för våra önskemål. Vi är väldigt nöjda med slutresultatet och skulle inte tveka att anlita dem igen för framtida arbeten.”

Johan Larsson – Delägare, Tilltugg

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt