The House Of Wine & Spirits – Längre

Vad gjorde webbyrån?

THE HOUSE OF WINE – ETT NYTT ALTERNATIV TILL SYSTEMBOLAGET.

Det var under våren 2013 som vi på webbyrån blev kontaktade utav Ulrika Wallin från Astas Vinkälla i Uppsala för ett spännande nytt E-handelsuppdrag. Efter flera månaders hårt arbete kan vi stolt presentera en ny E-handel i Sverige vars inriktning är både spännande och unik: Ett digitalt alternativ till Systembolaget. Japp ni läste rätt! Som ett av det få alternativen till Systembolaget gör The House Of Wine & Spirits det möjligt för dig som vin-entusiast att besöka en personlig butik direkt via mobilen, surfplattan eller datorn, selektera bland ett exklusivt urval av säsongsbaserade viner och drycker, och få dem direkt levererade hem till din dörr. Butiken är öppen dygnets alla timmar och har en kundtjänst med generösa öppettider. The House Of Wine & Spirits har en ambition att göra det enkelt för oss i Sverige att unna oss vardagslyx på ett bekvämt sätt. I år har webbyrån Wasabi Web gjort det möjligt.

WEBBYRÅNS ARBETE – EN SKRÄDDARSYDD E-HANDEL BYGGD I PLATTFORMEN MAGENTO

E-handelslösningen för The House Of Wine är byggd från grunden i plattformen Magento och är ett av webbyråns mest omfattande projekt hittils.
Utöver att ha ansvarat för den tekniska lösningen och lanseringen av projektet, så har teamet på webbyrån även tagit fram koncept, grafisk profil, logotyp, kravställning och paketering för butiken. Webbyrån Wasabi Web är stolta över att presentera Sveriges nya butik inom Vin, Champagne, Whisky och övrig starkdryck idirekt på nätet – The House Of Wine & Spirits.

House-of-Wine-alkhol-direkt-hem-till-dorren-1024x429

”De flesta drycker i vårt sortiment kommer från mindre producenter, vilket är spännande i sig, då dom sällan når vår svenska marknad. På The House Of Wine & Spirits värdesätter vi kvalitet före kvantitet & tycker att livet är för kort för dåliga viner. Dryck skall njutas med människor man tycker om & helst i kombination med god mat. Här får du möjlighet att göra det. Vi erbjuder Sverige världens bästa viner direkt hem till dörren.”

Ulrika Wallin, Grundare – The House Of Wine & Spirits.

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt