Solsäkert – Längre

Vad gjorde webbyrån?

KUNDENS BEHOV

Ideén om resetjänsten Solsäkert föddes under en båtutflykt på det kristallklara vattnet utanför Lyciens kustremsa. Under en helt fantastisk semester 2011 i Kalkan hittade entreprenören Lotta Alfvén ett genuint Turkiet långt bortom dit charterresorna tar oss. Lotta kontaktade webbyrån Wasabi Web under våren 2012 för att hjälpa henne få denna resetjänst att komma till liv. Då Solsäkert.se inte var mer än en idé i Lottas huvud när hon kontaktade webbyrån fick vi inte bara i uppdrag att ta fram en webbplats – utan även att skapa en helt ny grafisk profil och logotyp för tjänsten.

WEBBYRÅNS LÖSNING OCH UTFÖRANDE

Webbyrån identifierade målet tidigt – att bygga en snygg resetjänst med stort fokus på användarvänlighet, där det huvudsakliga målet var att generera bokningar och förfrågningar via mail. Webbyrån gjorde allt från branding utav resetjänsten, till programmering och design. Såhär uttryckte sig kunden om samarbetet med webbyrån i samband med lanseringen utav resetjänsten.

“Denna webbyrå har verkligen gjort ett strålande arbete! Med stor arbetsglädje och god känsla för kvalité har dom faktiskt överträffat mina förväntningar. Att som kund få känna sig delaktig i skapandet har varit inspirerande, vi är supernöjda.”

Lotta Alfvén – Grundare, Fashionista / OSKA, Solsäkert.se

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt