Salgado – Längre

Vad gjorde webbyrån?

FÖRETAGETS BEHOV – EN NY WEBBPLATS

Salgado är en digital kommunikationsbyrå i Uppsala vars spetskompetens ligger inom sociala medier. Med referenser som bland annat Radisson Blu Uppsala och Fyrishov är en av de framträdande byråerna inom detta område.

Som digital byrå med många kunder var det dock vissa områden som blivit försummade under det senaste året – bland annat företagets hemsida. Som partner till byrån så fick vi även chansen att ansvara för företagets egen satsning på webben. Tillsammans med byrån har vi nämligen tagit fram ett flertal gemensamma projekt åt Salgados kunder som bland annat Daniel Wellington, Uppsala Kliniken och Stockholm Västerås Flygplats. När uppgiften för företagets egen hemsida kom så kan man lugnt säga att pressen fanns där!

WEBBYRÅNS RESULTAT- EN DYNAMISK HEMSIDA BYGGD I WORDPRESS

Resultatet blev en Responsiv webbplats utvecklad i WordPress med stort fokus på sökordsoptimering, konvertering och interaktion hos deras besökare. Våra arbetsuppgifter bestod utav kravställning, grafisk formgivning och programmering. Företagets VD Charlotte Da Silva uttryckte sig såhär om projektet i samband med lansering;

”Webbyrån Wasabi Web har hög kompetens, ett personligt engagemang för sina kunder
och hög servicekänsla. Jag kan varmt rekommendera dem både som partner och leverantör.”

Charlotte Da Silva, VD & Grundare – Salgado Kommunikation

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt