Q Design & Fastighet AB – Längre

Vad gjorde webbyrån?

KUNDENS BEHOV

Q Design & Fastighet AB har tillsammans med webbyrån Wasabi Web i Uppsala arbetat med den nya webbplatsen för Q-Design under hösten och vintern, och nu är den äntligen redo för lansering! Vi är mycket nöjda med resultatet. Webbyrån Wasabi Web har tagit fram en komplett webblösning med anpassning för surfplattor och mobiltelefoner. Utöver ett stort fokus på konverteringen hos webbplatsens besökare så har webbyrån gjort en bildorienterad webbplats med stort fokus på sälj och användarvänlighet.

WEBBYRÅNS LÖSNING OCH UTFÖRANDE

Målet var att skapa en attraktiv och säljande webbplats som illustrerade kvaliteten bakom Q Designs hantverk. Detta gjorde vi genom att paketera upp deras tidigare jobb som tydliga cases med vackra fotografier med en beskrivande artikel om respektive tjänsteutbud och referens. Webbyrån tog fram en komplett webblösning med anpassning för surfplattor och mobiltelefoner. Utöver ett stort fokus på konverteringen hos webbplatsens besökare där målet är att generera offertförfrågningar så har webbyrån gjort en mycket bildorienterad webbplats för att sälja in företagets tjänsteutbud på ett enkelt sätt med stort fokus på användarvänlighet. Såhär uttryckte sig kunden om samarbetet med webbyrån i samband med lansering:

”När vi skulle göra om vår hemsida fick vi tips om att anlita webbyrån Wasabi Web. Det har rakt igenom varit en mycket positiv upplevelse. Killarna har visat stort engagemang och kreativitet och alltid levererat bra material på överenskommen tid. Vi kommer absolut att rekommendera Wasabi Web till andra företag som vill göra om och utveckla sin webbplats”

Michael Larsson – VD, Q Design & Fastighet AB

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt