Plockgruppen – Längre

Vad gjorde webbyrån?

KUNDENS BEHOV

Då webbyrån Wasabi Web anlitats för flera av restauranggruppens webbplatser sedan tidigare så var vi även det självklara valet för varumärkesbyggandet och webblösningen för deras nya satsning – www.plockgruppen.se

Plockgruppen är en koncern som står bakom flera lokala varumärken och koncept i Uppsala som; Plock, Edenbergs, Biztron, Amandas & Amandas Mat & Vinstudio, så var det viktigt att framhäva Plockgruppen som tydlig avsändare för dessa olika verksamheter.

WEBBYRÅNS LÖSNING OCH UTFÖRANDE

Målet bakom produktionen var att stärka Plockgruppens varumärke. Utöver att göra www.plockgruppen.se till en attraktiv presentation av bolagsgruppen med tydlig paketering utav deras utbud av koncept och aktiviteter, så var det även viktigt att bygga webbplatsen som en portal till de olika verksamheterna. För att uppnå målet som vi på webbyrån initialt satt upp tillsammans med kund så sammanställdes en tydlig kravspecifikation på de segment och attribut vi ville lyfta fram på webbplatsen. Utöver att anpassa hemsidan för surfplattor och mobiltelefoner så la webbyrån även stor vikt på det grafiska arbetet på webbplatsen. Sedan lanseringen utav webbplatsen har kunden upplevt en ökad varumärkeskännedom kring Plockgruppen och även ett större engagemang i sociala medier.

”Jag och mina kollegor har nu anlitat webbyrån Wasabi Web vid ett flertal tillfällen, och det måste sägas att vi är fortsatt nöjda med deras personliga bemötande och oerhörda service-nivå. I vårt samarbete har vi alltid känt oss prioriterade och upplevt en genuin arbetsglädje från deras sida inför projekten. Jag kommer definitivt anlita webbyrån igen och kan varmt rekommendera Wasabi Web till andra företagare i Uppsala som är i behov av en webbyrå.”

Tony Thörnlund – Entreprenör, Plockgruppen, Hotell Fyrislund, Kött Kök & Bar, Tilltugg

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt