Motion Display – Längre

Vad gjorde webbyrån?

KUNDENS BEHOV

Webbyrån Wasabi Web blev under våren kontaktade utav Erik Danielsson, grundare utav det börsnoterade bolaget Pricer AB och Motion Display, för att skapa deras helhetslösning för webben med en ny struktur, formgivning, sökordsoptimering, betallösning och mobilanpassning utav deras webbproduktion. Då Motion Display har en otroligt unik produkt så förstod vi på webbyrån tidigt att det var oerhört viktigt att visa hur produkten faktiskt fungerade redan vid first-scroll. Utöver att “utbilda” allmänheten kring Motion Displays produkter, så var det även viktigt att generera förfrågningar från potentiella återförsäljare, samt beställningar av Motion Displays produkter via hemsidan.

Webbyrån identifierade målet tillsammans med VD:n Anna Engholm och Grundaren Erik Danielsson under tydliga direktiv – Paketera företagets produkter på ett så säljande sätt som möjligt. I vanlig ordning valde webbyrån en Responsiv lösning för projektet, vilket innebär att webbplatsen skalas efter mobiler och surfplattor. Utöver ett stort fokus på UX (User Experience) i strukturen på designen så la webbyrån även stor möda på uppföljning och mätningen utav besökarflödet på webbplatsen efter lansering. Såhär uttryckte sig kunden om samarbetet med webbyrån i samband med lanseringen utav webbplatsen.

”Vi fick tips om att kontakta Webbyrån Wasabi Web när vi skulle göra om vår hemsida. Vi mötte ett entusiastiskt gäng som tog sig an projektet med största entusiasm. Det har varit ett projekt i högt tempo med mycket glädje och proffsigt handlag. Vi är mer än nöjda med resultatet. Vi kan varmt rekommendera webbyrån Wasabi Web och ser mycket fram emot ett fortsatt nära samarbete”

Erik Danielsson – Grundare, Anna Engholm – VD, Motion Display

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt