Mielindgruppen

Mielindgruppen

Kundcase

Mielindgruppen är en långtgående partner till oss på webbyrån. Wasabi Web har fått äran att skapa hela fyra webbplatser för koncernbolagets salonger: Barber and Babes, Bosses Hår och Styling, Choices och FRANS Hår och Stil. Därför svarade vi naturligtvis på förfrågan om att skapa en sajt för hela Mielindgruppen med ett rungande ja.

Utmaning

Den största nöten att knäcka vad gällde nya hemsidan var att hitta ett grafiskt formspråk för koncernen Mielindguppen. Det skulle kännas både enhetligt och representativt, samtidigt som det behövde fungera som ett designmässigt paraply för alla salonger och deras olika inriktningar. Dessutom ville Mielindgruppen även ha möjlighet att använda sajten som en portal för potentiella medarbetare att skicka in spontanansökningar till samtliga salonger.

Resultat

Tack vare ett tätt samarbete med Mielindgruppen och ett kreativt tänkande skapades en okonstlad one page-hemsida, med både ett grafiskt och textmässigt uttryckssätt som uppfyllde koncernens alla önskningar. Det visuella är enkelt och övergripande samtidigt som det ger en tydlig bild av företagen i koncernen. Med hjälp av den nya copyn kan de nu äntligen även presentera sig på ett tydligt sätt för potentiella intressenter, på en attraktiv och intresseväckande digital plattform. Dessutom kan arbetssökande enkelt skicka in en ansökan på sajtens formulär. Självklart skapades hemsidan i Wasabi Webs egen produkt WW Platform.

Besök Mielindgruppens hemsida.

  • WW Platform-hemsida i WordPress
  • Copytexter
  • Grafiskt manér

4

Salonger

Hundratals

Nöjda kunder

4

Anställda

Intresserad?

Tveka inte att ta kontakt med oss för att få reda på vad vi kan göra för din digitala närvaro.

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt