Magnussons Krog – Längre

Vad gjorde webbyrån?

KUNDENS BEHOV

Under hösten 2011 anlitades webbyrån Wasabi Web av Magnussons Krog för att ta fram en komplett webblösning åt Magnussons Krog i centrala Uppsala. Utöver en helt ny webbplats, skapades även dedikerad mobilwebapp åt Iphone. Magnussons Krog var en ny restaurang när dom kontaktade webbyrån – därför var det viktigt att ta fram en grafisk identitet på webben som visade upp det nya varumärket på ett användarvänligt och inbjudande sätt.

WEBBYRÅNS LÖSNING OCH GENOMFÖRANDE

Målet med webbplatsen var att webbyrån skapade en hemsida som ökade antalet bokningar för restaurangen via webben och telefon.
Webbyråns lösning och utförande: Utöver att webbyrån fick förtroendet att fram en helt ny webbplats, så gjorde webbyrån även en unikt anpassad mobilwebapp för iphones. Såhär uttryckte sig kunden om samarbetet med webbyrån i samband med lanseringen utav webbplatsen.

”Wasabi Web har varit väldigt roliga att samarbeta med! Jag skulle beskriva dem som duktiga, kreativa och snabba. Vi har valt att använda oss utav Wasabi Webs webbyrå fler gånger efter vårt första gemensamma projekt, då vi uppskattar trevligt bemötande och goda resultat.”

Karolina Svensson – Resturangchef, Magnussons Krog

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt