Wasabi Web presenterar

2 Blings

2 Blings

Kundcase

2 Blings är ett premium företag som säljer flip-flops av yttersta kvalité, med en touch av glamour. Idén till 2 Blings föddes av förkärleken till flip-flops, med behovet att inte behöva kompromissa när det kommer till pris, design eller komfort. Helt enkelt den perfekta sandalen att använda oavsett om du ska till stranden eller en lyxig beach club. Oavsett är de alltid ett ultimat val för dig som vill ta dig an en varm sommardag med klass. Behovet var att skapa en helt nytt varumärke med tillhörande logotyp och grafisk profil.

Utmaning

De utmaningar som synliggjordes under den inledande workshopen var att skapa en webbshop som positionerar verksamheten som ett gediget premium-varumärke, trots att varumärket är en nyetablering. Webben skulle andas lyx och innehålla tydliga funktioner för att skapa en användarvänlig upplevelse. Ett önskemål var även att optimera synligheten på Google. Målet var att skapa en genomgående röd tråd och ett startskottet för ett starkt varumärke.

2 Blings lösning

Wasabi Web började med en workshop där strategin för varumärket definierades för att sedan ta fram en ny grafisk profil som kommer ligga till grund 2Blings nya ehandel i Shopify. Webben är fylld med högkvalitativ copy, bilder och en design som får verksamheten att andas lyx och flärd. För att främja synligheten och konverteringen adderades en komplex SEO-analys och även Google Ads annonser, som en stabil grund till den digitala marknadsföringen. För att sätta pricken över i:et är webben fylld och designad med smarta funktioner. Dessa skapar de bästa förutsättningarna för en enastående kundupplevelse – från första intrycket till beställning.

Resultat

  • Ny webbshop producerad av Wasabi Web
  • Lyxig grafisk profil med logotyp
  • Grundlig SEO-analys
fastlink-2blings-1
Vi fick en helt grym leverans som ”knockade oss” på ett mycket positivt sätt. Känslan är att de är ett fantastiskt duktigt team som är proffsiga, lyhörda med fokus på kunden. Vi ser fram emot en spännande framtid tillsammans med Wasabi med Ehandel!
Åse Karlsson & Anneli Sonnesson
Grundare – 2Blings

Intresserad?

Klicka nedan för att kontakta webbyrån Wasabi Web för att skapa motsvarande produktion som 2 Blings.

Utmärkelser & media

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.