Digital marknadsföring jobb

Hitta ditt drömjobb inom digital marknadsföring

Är du vår nya Google Ads-koordinator?

Nu erbjuder Wasabi Web en 30% tjänst inom betald digital marknadsföring med fokus på Google Ads. Vi söker dig som brinner för betald digital marknadsföring och är redo att ta dig an rollen som vår Google Ads-koordinator och förvalta våra kunders löpande avtal.

Som Google Ads-optimerare på Wasabi Web kommer du att arbeta med ett engagerat och glatt gäng där du får möjlighet att påverka ditt arbete och din egen utveckling.

Vi söker dig som kan förstå våra kunders digitala utmaningar och omforma dem till lyckade digitala strategier. Dina primära arbetsuppgifter kommer att vara att göra Ads-analyser, löpande optimering av befintliga kampanjer och annonser, uppsättning av nya Google Ads-konton och kampanjer, utformning av annonser och annonstexter, hålla dig uppdaterad om nyheter inom Google Ads och hur det påverkar våra kunder, samt mätning och uppföljning av ROI och kundernas KPIer.

Läs mer om Google Ads-produkten vi levererar åt våra kunder, som du förväntas leverera här.

Du förväntas dels kunna driva rätt trafik till en webbplats genom utstuderade kampanjer som ligger i linje med våra kunders affärsmål och strategier. Samt vara insatt i Googles annonsvertyg för att kunna optimera, analysera och följa upp våra kunders konton och kampanjer så att de alltid presterar så bra som möjligt.

Som anställd på Wasabi Web bör du vara en lagspelare som kan förmedla dina kunskaper både till medarbetare och kunder på ett pedagogiskt sätt. Grundläggande tekniska färdigheter är ett måste, men vi sätter stor vikt vid att du har ett starkt driv för att utvecklas, hög social kompetens och att du är serviceinriktad.

Kvalifikationer:

– Du har tidigare erfarenhet (eller utbildning) inom Google Ads och digital marknadsföring
– Du har erfarenhet av Google Analytics och gärna övriga verktyg från Google och andra aktörer som t.ex Google Search Console, Google My Business, Google Tag Manager och Google Data Studio
– Du är en analytiskt lagd person med öga för detaljer och som drivs av att se positiva resultat och statistik
– Du tycker om att jobba med siffror och använder data till att ständigt förbättra resultat och strategier
– Du är en serviceinriktad, driven och social person som tänker på kundens upplevelse och affärsmål i första hand, och värdesätter en bra kundrelation högt
– Du har god förståelse för webb
– Du tar egna initiativ till förbättring av din tjänst och är självgående i ditt arbete
– Du strävar efter att alltid lära dig mer om Google, deras nyheter, uppdateringar och verktyg

Det är meriterande om du även:

– Har erfarenhet av copywriting
– Har grundläggande kunskap inom webbutveckling

Är du en av oss? Då ser vi fram emot att få träffa dig inom kort!

Kontaktperson

Vid intresse skickar du CV och personligt brev till:

Sandra Lemoine, Projektledare
sandra@wasabiweb.se

Wasabi Web är en prisbelönad webbyrå i Stockholm & Uppsala vars fokus ligger i att bygga webbproduktioner som ökar företags intäkter. Vi jobbar även med digital marknadsföring för att driva in rätt trafik till webbsidor. Våra kunder omfattar bl.a varumärken som Apollo, Tacobar, Grammis, ICA och Toshiba.

Vill du göra karriär?

Älskar du innovativa idéer samt brinner för utveckling och digital marknadsföring? Då är det kanske på Wasabi Web du hör hemma. Här presenterar vi våra lediga tjänster, men om du inte passar in på någon av beskrivningarna av vad vi söker just nu är du alltid välkommen att höra av dig till info@wasabiweb.se

Som en viktig pusselbit i vårt sammansvetsade team bör du vara en lagspelare som kan förmedla dina tekniska kunskaper både till medarbetare och kunder på ett pedagogiskt sätt. Grundläggande tekniska färdigheter är ett måste, men vi lägger stor vikt vid att du har ett starkt driv för att utvecklas och att du är serviceinriktad.

Förmåner

return-on-investment-med-webbyran-wasabi-web

Tjänstepension

Vi har bra avtal och förmånlig tjänstepension.

WEBBYRÅ I STOCKHOLM & UPPSALA

Friskvård

Bra friskvårdsbidrag och träning på jobbet.

konverteringsoptimera-webbplatsen-med-webbyran-wasabi-web

Utveckling

Utrymme för utveckling.

flextid

Flex

Vi erbjuder möjlighet till flex.

Inspirerande föreläsningar med lunch

Lunch & Learn

Tre gånger per halvår har vi gästföreläsare på Wasabi Webs huvudkontor inom konceptet Lunch & Learn. Vi bjuder på lunch och inspirerande talare.

Exempel på tidigare teman och föreläsare:

  • Erik Hagberg, professionell idrottare om motivation
  • Thomas Sonesson, f.d. ägare av Gallerix om hygienfaktorer i business
  • Jakob Vastamäki, videoproducent om viralt innehåll för sociala medier

Värdeskapande. Inkluderande.

Värdeskapande.

Allt vi gör ska vara värdeskapande för kund, partnern, projektet och samhället. Vi säljer inte tjänster. Vi skapar värde.

Inkluderande.

Genom att vara inkluderande agerar vi utifrån vårt varför. Vi är inkluderande i vår kultur, vårt samhällsengagemang och i vår kunskap.

VI är Wasabi Web.

Om #GeTillbaka

#GeTillbaka är Wasabi Webs välgörenhetsinitiativ som startades 2015. Vi tror på att vara värdeskapande i vår värdegrund och det tas i uttryck i detta samhällsprojekt. I egenskap som unga entreprenörer har grundarna Andreas och Nils delat ut flera stipendier för att främja unga förebilder. Sedan 2017 är projektet nationellt och arrangeras tillsammans med Företagarna där vinnarna utses i Stockholms Stadshus på galan Årets Företagare.

Tidigare projekt via #GeTillbaka är:
– Stipendiet ”Årets Unga programmerare” med Förbundet för unga forskare.
– Stipendiet ”Årets UF-Företagare” med Ung Företagsamhet.
– ”Stipendiet för unga förebilder i Sverige” med Företagarna

WW Stories

bjorn-wasabi-web
Finns inget ställe som Wasabi Web. Från källaren till Riksbankshuset har jag varit med på resan i snart 10 år. Grymma kunder och bästa teamet.
Björn Ros
Designer

WW Office Vibes

Vill du jobba eller praktisera på Wasabi Web?

Redo att öka er digitala försäljning?


Ange era kontaktuppgifter
så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatoriskt