Webbyrå Stockholm

En ny webb är bara början

Idag avgörs ofta ett företags öde utifrån dess närvaro online. Den egna webbplatsen är källan för både intäkter och ansiktet utåt. Dags att uppdatera den egna webben? Vi hjälper er med alla delar av den digitala resan. 

Wasabi Web är en prisbelönad webbyrå i Stockholm och Uppsala som sedan 2012 levererat webbproduktioner till några av Sveriges största varumärken. Vi har förvisso vårt huvudkontor i Uppsala men arbetar i lika stor utsträckning med kunder i Stockholmsområdet.

Några av våra kundcase: 

Webbutveckling av hemsida med Wasabi Web

En webbyrå i Stockholm – Upptäck WW Custom  

Vet vet, att göra en webb från scratch kan ibland vara en utdragen och kostsam process. För att få ner kostnadsbilden och leveranstiden har vi tagit fram WW Platform – en förmånlig och modulär webbplattform som är specialbyggd för att kunden enkelt via WordPress ska kunna hantera alla webbplatsens element själv. WW Platform innehåller alla moduler som behövs för att montera ihop en riktigt bra, snabb, konverterande och mobile-first-anpassad webb. 

Även om vi i första hand rekommenderar en WW Platform-lösning så utför vi även skräddarsydda, WW Custom, webbprojekt. Vi sätter gärna ramen för ert nya webbprojekt under en inledande workshop.

En webbyrå i Stockholm – Sälj mer online 

Säljer ni produkter via webben? Skaffa en premiumdoftande e-handel som verkligen ökar er försäljning. Låt Wasabi Web ta fram en attraktiv och konverterande webbshop som utgår ifrån Shopify eller Woocommerce. Vi ger e-handeln ett utseende som går hand i hand mer ert varumärke lägger vid behov till skräddarsydda funktioner.

Digital marknadsföring med Wasabi Web

En webbyrå i Stockholm – Stå ut i bruset 

Vi är så mycket mer än bara en traditionell webbyrå i Stockholm och Uppsala. När sajten väl är lanserad är ju bara halva jobbet gjort. Nu ska gospeln om webbsidan spridas online. Därför erbjuder vi även tjänster inom effektiv digital marknadsföring

Hur klättrar vi på Google? Hur kan vår hemsida konvertera bättre? Är Adwords något för oss? Vad är content marketing? Hur annonserar man effektivt i sociala medier? Frågor som Wasabi Web kan besvara och utföra åt er. 

Digital marknadsföring med Wasabi Web: 

En webbyrå i Stockholm – Säker Hosting 

Vem sköter driften av webbplatsen när den väl ligger live? Wasabi Web förstås! Beroende på era unika behov erbjuder vi ett antal hostingpaket som ser till att din sajt är i goda händer. Förutom själva webbhotellet förser vi sajten med ett gediget skydd mot intrång. Med SSL, daglig backup, tvåstegsinloggning och en lättillgänglig telefonsupport kan ni känna er trygga med att webben alltid fungerar som den ska.

Välj en webbyrå i Stockholm som kan möta era behov – boka ett möte med Wasabi Web idag!

Google Rating
4.8
Bli kontaktad