E-handel med fokus på konvertering

Produktion av säljande e-handel

E-handel med Wasabi Web

På denna webbyrå älskar vi att bygga ny e-handel som genererar hög försäljning. Det är lite därför vi jobbar med det vi gör.

För att lyckas med en e-handel krävs inte bara ett attraktivt produkterbjudande men även att siten är designad med ett tydligt konverteringstänk med enkla pedagogiska steg att ta sig till kassan som får besökaren att genomföra ett köp. Det gäller även att man använder sig av rätt applikationer som till exempel magento eller woocommerce.

Vi bygger premium e-handel som ökar försäljningen genom att:

  • Designa och koda er nya e-handel helt och hållet utifrån ett konverteringsperspektiv. Dvs hur vi ska få era kunder att handla så mycket som möjligt.
  • Det innefattar alltifrån att e-handeln är snabbladdad och välpaketerad, till att den rankar högt på Google. Detta kräver inte bara säljande texter och bra beskrivningar på bilder, utan framförallt goda tekniska förutsättningar.

Detta är utgångspunkten i vårt arbete vid produktion av ny e-handel och det är ett recept som visat sig fungera gång på gång. Oavsett om det handlar om att sälja konsert-biljetter till några av Skandinaviens största arenor, till att sälja lakrits eller välgörenhetsprodukter för varumärken som Lakritsroten och Frälsningsarmén.

Efter att vi lanserat en ny webshop producerad av oss på Wasabi Web följer vi upp resultaten och fortsätter öka försäljningen för de kunder som vill jobba långsiktigt med vårt konverteringsavtal.

Läs mer om webbyråns arbetsprocess.

  • Bli ett konverteringsproffs! Signa upp dig till vårt nyhetsbrev
Bli kontaktad