Säkert webbhotell med Wasabi Web

Hosting

Hosting och webbhotell med Wasabi Web

Vad är ett webbhotell? 

Rent konkret går det att säga att ett webbhotell är en tjänst som möjliggör för att publicera en webbsida på Internet – utan att behöva ha en egen fysisk server. Det är med andra ord ett fördelaktivt alternativ eftersom det innebär att ni inte behöver lägga ner dyrbara pengar på servrar som dessutom kan vara påfrestande att underhålla.

Varför välja vårt webbhotell?

Webbyrån Wasabi Web jobbar mot kvalité framför kvantitet. Med detta som utgångspunkt försöker vi undvika att överbelasta våra webbhotell med för mycket kunder – men fortfarande ha en likvärdig prisbild som många av våra konkurrenter. Genom att vi på webbyrån fokuserar på kvalité snarare än kvantitet resulterar i en effektivare support och en bättre upptid, vilket innebär sällan hemsidan ligger nere.

Rent praktiskt är webbyråns servrar placerade på Bahnhof i Uppsala hos en dedikerad driftpartner som ser till att alla tjänster är online och fungerar som det ska. Backup:er görs kontinuerligt och det finns även backup-servrar på andra hallar än hos Bahnhof – allt för er webbsidas säkerhet!

För att uppnå största möjliga säkerhet använder vi oss av en mängd olika tekniker. Bland annat härdad Linux-kärna med grec samt fysisk säkerhet i form av brandväggar. Dessutom är det redundans i alla led, det vill säga i routrar, brandväggar, SAN, RAID för diskar, nätaggregat o.s.v.. För kunder används Parallels Plesk som kontrollpanel för att administrera FTP, e-post, databaser, domäner, DNS-editor med mera.

Som resultat av de tekniska säkerhetsåtgärderna har webbyråns webbhotell under de senaste 12 månaderna haft en upptid på 99.93% – inkluderat planerade underhåll.

Wasabi Web månar om våra kunders säkerhet online. Därför har vi specialiserat oss på säkra driftpaket, som består av ingredienser få andra webbhotell kan erbjuda.

Våra två hostingpaket heter Secure Hosting samt Secure Hosting+


Redo att byta till marknadens säkraste webbhotell? 

  • Bli ett konverteringsproffs! Signa upp dig till vårt nyhetsbrev
Bli kontaktad