Content marketing – dela med er av er kunskap

Content marketing

Content marketing med Wasabi Web

Locka kunder med intresseväckande redaktionellt innehåll

Ni kanske har hört det nya buzzwordet inom marknadsföring – content marketing! Begreppet är inte direkt nytt i sig, utan har haft olika förklädnader genom åren. Men i grunden handlar det om en sak – göra din kund smartare genom kvalitativt innehåll och på så sätt skapa ett önskat beteende!

Content marketing, eller innehållsmarknadsföring, handlar om att skapa ett intresse och bygga en positiv bild av företag genom att sprida innehåll som engagerar! Nyckelord är lojalitet, kvalité och medvetenhet. Materialet i content marketing ska inte vara säljande som i en reklamkampanj utan istället sända ut material som är intressant, meningsfullt, utbildande, användbart eller humoristiskt. Metoder som påverkar mottagarens vilja – särskilt på lång sikt!

Förutom att innehållsmarknadsföring stärker företags legitimitet är det även det nya sättet utföra sökmotoroptimering eftersom inläggen som publiceras inte endast är kvalitativa – utan även optimerade!

Det som ingår i content marketing kan vara alltifrån rörligt material till en strategi för hur blogginlägg ska delas på sociala kanaler. Vi på Wasabi Web hjälper er att lägga upp en mediestrategi för hur ni kan lyckas skapa en komplett content marketingplan och gör allt för att ni ska få smartare kunder!

  • Bli ett konverteringsproffs! Signa upp dig till vårt nyhetsbrev
Bli kontaktad