#GeTillbaka2017 – Lyfter unga entreprenörer

#GeTillbaka2017 - Webbserie vol.1

#GeTillbaka är ett samhällsinitiativ som hjälper unga företagare etablera sina affärsidéer genom mentorskap och stipendier.

I vårt första avsnitt av webbserien #GeTillbaka2017 producerad av Wasabi Web följer vi med våra fem finalister till Sirius Fotbolls hemmamatch i allsvenskan där deras finalist-platser offentliggjordes.

Prenumerera på vår Youtube-kanal & följ oss på sociala medier för att hänga med våra tävlande i Sverige på resan mot 150.000 kr.

#GeTillbaka2017 - Webbserie vol.2

I andra avsnittet av webbserien #GeTillbaka2017 följer vi med våra fem finalister till Kinnarps Uppsala där de höll sina jurypresentationer inför finalen den 11e maj. Nästa avsnitt ser vi vem som vinner 50.000 kr i Uppsala och går vidare till Företagargalan för 100.000 kr till.

Prenumerera på vår Youtube-kanal & följ oss på sociala medier för att hänga med våra tävlande i Sverige på resan mot 150.000 kr.

#GeTillbaka2017 - Webbserie vol.3

I vårt tredje och sista avsnitt av webbserien #GeTillbaka2017 Uppsala producerad av Wasabi Web följer vi med till prisutdelningen på 50.000 kr som ägde rum på Vakna Uppsala. Fem har tävlat och en vinnare är nu utsedd i Uppsala.

Prenumerera på vår Youtube-kanal & följ oss på sociala medier för att hänga med oss mot nationella #GeTillbaka2017 med Företagarna Riks, där alla Företagare under 30 år i Sverige är med och tävlar om 100.000 kr

#GeTillbaka2017

Huvudsyftet från startåret är detsamma: Att sätta framtiden på kartan och säkra regionens återväxt   – men priset har vuxit till en nationell angelägenhet. Nytt för i år att #GeTillbaka-projektet tagit in Sirius Fotboll, Upsala Nya Tidning och Företagarna Riks som medarrangörer, och prissumman växer till totalt 150.000 kr som ska delas ut under året.

I vår/sommar delas 50.000 kr ut för upprättande av aktiebolag i Uppsala till en gymnasieelev inom Uppsala län som drivit UF-Företag under året. I priset ingår också en finalistplats till den nationella tävlingen ”Stipendium till en ung entreprenör” för ytterligare 100 000 kr, som delas ut av organisationen Företagarna, i Stockholms stadshus den 13 oktober.

#GeTillbaka placerar sig därmed bland landets största stipendier för unga entreprenörer!

Se 1000-triss skrapet för #GeTillbaka2017 

Sponsorer Uppsala:
Kinnarps Uppsala, Uppsala Kommun, Team Bygginrede

Friends of #GeTillbaka Uppsala:
Vakna Uppsala, Scenteknik

Är du redan företagare?
Vi hjälper dig synas på webben
Läs mer

Om #GeTillbaka - Nationellt

Företagarna Riks och den digitala byrån Wasabi Web vill uppmärksamma Sveriges duktiga unga ledare, förebilder och entreprenörer och har därför skapat det gemensamma stipendiet #GeTillbaka som delas ut varje år. Stipendiaten utses av en jury bestående av framstående personer från organisationer och företag. Stipendiaten utses i oktober varje år i samband med Företagarnas gala Årets Företagare i Stockholms Stadshus.

Kriterier – nationellt
För att ha möjlighet till att bli utsedd till vinnare måste följande kriterier uppfyllas:
•Vara en förebild och ambassadör för ungt entreprenörskap
•Ha en långsiktig ambition med sitt engagemang
•Visa på ett gott ledarskap
•Fylla högst 30 år under nomineringsåret

Ansök: info@getillbaka.se

Media om #GeTillbaka

Juryn 2017

Michael Lundgren
Sirius fotboll
Anna-Lena Holmström
Svenskt Näringsliv
Jennie Claesson
Handelskammaren
Martina Christensson
Ung Företagsamhet
Nils Engvall
Wasabi Web
Günther Mårder
Företagarna
Mikael Thulin
Kinnarps Uppsala
Susanna Lans
Upsala Nya Tidning
Bli kontaktad